Höst...

    



                             



                               

                               

                                

                                
                                     HAHAHHAHA  SER UT SOM JAG HAR 3 TÄNDER men det är oseriösa bilder som
                                       ulrika ttog på mej!!XD

                                      
                               
                                         frost


                              
                               

hade fler på andra datan håll utkik efter fler bilder :)
                             

godis

testtest min blogg ser helt knäpp ut :S vett inte vad som hänt :O

öroninflamation+skola no combo

      
                         
 lite dålig bild menmen har bara en vanlig digitalkamera.

hejhej idag har jag varit i skolan fast kom hem tidigt..jsatt på bibbloteket mamma e biblotant på min skola så jg väntade på hon där så hon kunde skjusa hem mej ( ja.. läs där nere så förstår ni att jag åkte hem) jag hade tråkit så jag lästa lite böcker! :Dj(ag har varit jätte dålig på att blogga jag vet... men har inte haft lust... sry! men jag har fått öroninflamation! AJ igår hade jag JÄTTEE ont var helt täppt i öronen och gjorde ont hela tiden kändes som att åka  i en jätte lång tågtunnel! idag åkte vi till vårdcentralen och kollade i örat och jag var jätte röd i öronen och så tog vi blodprov i fingret  nån konstig spruta asså man såg inte nålen :o  men det gjorde faktiskt lite ont O:JAG HATAR SPRUTOR! när jag var mindre så slog jag till doktorn och sparka mej lös och smet ut jag bet en doktor jag slog till med armen så doktorn stack sej. det hände för ett par år sen jag försöker faktiskt fortfarande ta me loss när jag tar spruta. när jag kom in i rummet idag visste jag inte nåt om sprutan jag såg bara nån tjock nålliknande grej och bah: ÅFYFAN NEJ! som tur så var det inte nålen hhaha men jag har fotat idag tidigare fick lite fina bilder kommer sen :) nu lyssnar jag på musik ska ta nåt att äta tror jag :) i morgon åker jag buss till mormor kanske om jag inte har jätte ont då åker jag på fredag och jag LÄNGTAR som fan till nyår då jag ska till södertälje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D oj vart många smilysar sry! ska ha sjukt kul i morrn elr fredag och i helgen blir det  fest.
puss!

kommer en bild bomb snart puss

heeeeeeeeeeeeu





hejhej! haft en kul helg? min har vart helt bra! i fredags så sov jag hos mamis kompis anna och victor min kompis som vart min kompis sen vi var 6 år? vi var med isac andersson på lördagen sen så kom theo o krutte och vi hade kul! :) vi gick till ica och mötte jonthe sen gick vi till "träsket"och skulle kolla om isen höll vi kastade stora stenar på den och isac provade gå lite på den o plumsa i med ena foten! och hade kul sen så kom korven dit. sen så gick vi till busshållplatsen och snackade med melvin och rasmus.
nåå annat vatten hade kul.sen så gick vi till mej  o hämtade pengar så jag o theo kunde ta skrovmål på max.så cyklade vi till max eller jag fick skjus av theo! victor fick låna pengar till litte mat också.. GUD VAD MÄTT JAG BLEV sen cyklade vi hem igen. vi gick till theo var där ett litet taag sen så gick vi till snabel träffade melvin,simon,emelie  ? och nån tjej och så nå mer grabbar jag inte kan namnet på.. rasmus och theo var tvungen att dra så dom drog då sen så åkte simon o emelie och den där tjejen och då gick jag,victor,melvin,korven två grabbar jag inte minns naamnet på upp till en eldstad och gjorde upp en eld eller ja.. det gick ju sådär. vi hann inte stanna för nån gubbe börja ta kort på oss o trodde vi var pyromaneer men vi gick utan för mitt hus och satt där ett   tag sen så gick vi runt på elund och frös sparkade lite fotboll! och mkt mer! helgen var kul iaf nu e jag hemma och äter godis!tjock ooojah
har inga bilder nu min kamer suger *** just nu nåt jävla knas med den blir så jäkla sur!!!!

break/dance/




funderar...på att börja breakdance ellr streetdance.... vad tycker ni?? :) tror det blir breakdance! elr man kan ju testa och såå.. måste man ju hitta nån bra breakdance grupp!! måste dock bli frisk innan jag kan börja dansa hahahah! nu ska jag ladda batterierna pusshej

var bara tvungen!!


vill så gärna

hejhej sjuk juee feber täpp i näsan åså :/ är jätte hund sugen! assså jag vill inte ha en hund bara för att dom är söt jag tycker om alla promenader och ser serriöst hunden som familjemedlem och allt jag gillar att träna lydnad o beteende osv osv! tycker det är mysigt med hund brukar vara hundvakt åt mammas kompisars hundar stora som små och man känner sej så trygg. mamma och folk säger alltid att hundar dras tilll mig hahahah! bra ju! ska ju typ få en hund när vi flyttar söder ut! men skulle va fett härligt nu! :) mamma brukar ju sitta och kolla på sidor som hundarutanhem osv ;) höhöh tror att hon också är sugen så jag läser typ bara om hundar har typ flera hundböcker asså om uppfostran och allt lånar bara fakta böcker hhahah besatt har varit hundTOKIG sen jag var pytteliten har aldrig kännt rädsla mot nån hund! har alltid bara kännt trygghet mot hundar och djur.. tydligen hade jag gått fram till mammas kompis hund som inte tyckte om barn så himla mkt och bara laggt mej där brevid hunder och börjat stryka den och mysa och hunden typ älskade mej mamis kompis var gode förvånad hahah! just nuu läser jag om hundar också hahah ^^ ska hitta nån lockande hund som jag ska visa te mami har redan hittat en spaniel asså hunder har ALLT som vi söker!! (: den är inte valp men det spelar faktiskt ingen roll!! har ni nå tips om hundar mm? hör gärna av er! idag har jag slappat bara elr gråtit haha elr asså jag var inte ledsen men när man e förkyld så rinner tårara och som sagt jätte täpp i näsan svettat huvudvärk lite ont i örat ont i halsen ett tips stay away from me! blir alltså ingen skola i morgon för mig! idag åkte också mina småsyskon hem till sin mamma! jag har städat i mitt rum! rensat smink och smycken sen när jag fått mer ork o kraft ska jag ta tag i min garderop! tror jag börjar få hosta! det ska tydligen snöa här i boden nästa vecka! JUSTE! tyckte ni rätt person åkte ut ur idol i fredags?? det tycker inte jag iallafall! men olle är ju kvar han MÅSTE vinna!!!!!! kom igen olle!! eller jag är ganska så mycket säker på att han vinner faktiskt! hur har eran helg varit? hur mår ni är det många som är sjuka ? nu ska jag taa och vila puss hej krya på mig!! <3   
                                    
                                                 en av mina favoriter :D
                                                                                                                               

ono

hejhej... jag är sjuk idag sjukt täpp i näsan och ont i huvvet halsen typ snurrig har typ feber också..USH jag vill inte vara sjuk!!!!  så alltså har jag inte gjort nånting idag jo jag har faktiskt städat! brrr kallt!! assååå ååh hatar att va sjjuk!! mår ni bra är det nån mer som är sjuk?? det går typ nån förskyldning! ush o blä!! jag som skulle till stan!! :( Ajja min blogg e tråkig jag vet!!... men.. det blir bra snart ska bara bli frisk haha ajja hoppas alla e friska o pigga!! ha det braaaa!!!
    

                                ↑
haha typ jag det där;)↑




                                                                                                               


mina 3 av 6 syskon! ;)





jag och lisa <3
           
                                            Jag och elin <3



jag och oliver <3

oiiiii





sen orkade jag inte rita mer haha men jag har bara chillat ids inte blogga ska ju hha bloggpause!! :o

goooddiiiee

                   



snabbis

hej! snabb bloggar liite innan vi ska fira min storebrooooo!!! sitter efterr en låååååååång trååååååååååååkigskoldag hemma i mitt nyrenoverade rum!!!!!!!äter varmkorv.kollar lite på facebook!!:) här e nåra saker jag tänkt på: varför är jorden rund, jag tror rymden tar slut nån gång faktiskt. varför ser jorden så rund upp från avstånd asså när man ser bilder från rymdebn när den inte är rund o fin det är ju en massa höga berg o gropar o träd! varför kan djur inte prata?. hahah låter knäppt med jag skulle vilja bo på månen!! :Ofatta coolt! :)






jag och min syster llisa <3löve yo sister


OLD BUT GOLD


LK 09


att jag är ;)




HAHAHAHAHAHAHHHAHHAAHAH
summer 09




kommer mer nån dag! :)

break!!

                      

HEJ som sagt kommer jag ha en blogg pause hela veckan eftersom min papi och syskon är här jag har inte träffat pappa på 8 MÅNADER!!!!! han stannar endast en vecka:( men jag åker KANSKE  dit i jul!! :) :) :;):) ajja ska  iaf tillbringa tiden med min familj!:) så jag ska ta lite semester från bloggen!!!!vi ses om en vecka!!




my brooo








AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEXNDER
Hejhej!! :) min bror fyller 18 år på onsdag!!! lyllo han!! han e vuxen dåååjuuue!!! :O janiii kommer ha bloggpause i veckaaaaan :) ajj här kommer en liten bild bomb på min bror:) ajja  nu sk jag mysaaaaaaaaa och sova puss:) så denna vecka kommer det inte stå nånting i min blogg nästan !! elr kansle nåt litet inlägg:)


hittade inte..

                             


Heyhey:)

heyhey idag är jag...glad? haha för min pappa kommer idag från england har inte träffat han på 8 månader!!!!:O ska bli grymt funderar på att fa ut å springa ett tag otroligt fint höst väder faktisk! jag vaknade för 2 timmar sen typ!:O okej snart får ni se min göra lista för dagen! :) nu ska jag äta frukost skriver mer sen mina söta bloggläsare!! :) pussis!!






hissa&dissa



Vart inte så jätte bra men haha jaja..  vart mycket hissa;)

RSS 2.0